RUDOLPH _ pop-up christmas card

S’acosta el Nadal… i com sempre, ens desitgem unes bones festes i el millor per a l’any vinent… Però… avorrit de sempre les mateixes targetes de felicitació? Doncs això és exactament el que necessiteu!!!

Aquest any et proposo una targeta divertida i especial que encantarà als més petits… i als no tan petits també!!! I que us farà passar una bona estona mentre la munteu…. i que de ben segur arrencarà el somriure a molts…

Només cal descarregar l’arxiu, imprimir i seguir les instruccions del tutorial.

rudolph-gloria-fort

 

Material_

2 cartolines blanques una mica gruixudes tamany A4

Cola

Tisores

Cúter

Regla

01_-rudolph-christmas-card

 

Instruccions_

Descarregar i imprimir la plantilla en les 2 cartolines blanques. Retallar el rectangle de la targeta amb un regle i el cúter o amb les tisores. Un truc, si utilitzeu el cúter, talleu sempre posant el regle a la part interior de la imatge, així si s’escapa el cúter, ho farà cap enfora i no fareu malbé la targeta.

02_-rudolph-christmas-card

Tallar amb el cúter la línia vermella marcada al coll del ren.

03_-rudolph-christmas-card

Plegar la targeta per la meitat.

04_-rudolph-christmas-card

Retallar tot el contorn de la llengua per la línia negra.

05_-rudolph-christmas-card

Retallar el contorn de les banyes amb les tisores o el cúter també seguint la línia negra. No talleu la línia discontínua del centre, ens indica per on plegarem més endavant.

06_-rudolph-christmas-card

Plegar les banyes per la línia de punts discontínua i posar cola a la part del darrere de la impressió.

07_-rudolph-christmas-card

Posar cola a la part del darrere de la cartolina i plegar per la línia discontínua enganxant el davant i el darrere de les banyes.

08_-rudolph-christmas-card

Procureu que coincideixin, però si hi ha alguna irregularitat, no us preocupeu, un cop enganxades les podeu arreglar retallant una mica amb les tisores o el cúter.

09_-rudolph-christmas-card

Posar cola al rectangle horitzontal que uneix les banyes per la banda on hi ha les llumetes de Nadal i que serà la que es veurà quan s’aixequi.

10_-rudolph-christmas-card

Enganxar la llengua cobrint completament el rectangle que uneix les banyes.

11_-rudolph-christmas-card

Posar les banyes amb la llengua dins la cartolina de la postal plegada i passar la punta de la llengua pel tall que hem fet al coll del ren.

12_-rudolph-christmas-card

Col·locar la llengua i les banyes ben centrades i posar cola a tota la part interior de la targeta, excepte al lloc que ocupa la llengua i les banyes. Tancar la targeta i pressionar fins que quedi ben encolada.

13_-rudolph-christmas-card

Col·locar la punta de la llengua a uns mil·límetres de la part inferior de la targeta i plegar les banyes cap endavant.

14_-rudolph-christmas-card

Estireu la llengua a Rudolph …

rudolph-gif

… i veureu com alça les banyes amb llumetes i us desitja MERRY CHISTMAS!!

__

Nota_ Totes les imatges i dibuixos són originals i propietat de @ Glòria Fort i són només per ús personal. No podran ser utilitzades (en part o en la seva totalitat) amb finalitat comercial. T’agrairem que comparteixis l’enllaç d’aquesta pàgina amb els teus amics en lloc de compartir els seus continguts. Gràcies pel teu respecte.

Nota_ Todas las imágenes y dibujos son propiedad de @Glòria Fort y son sólo para uso personal. No podrán ser utilizados (en parte o en su totalidad) con fines comerciales. Te agradecemos que compartas el enlace de esta página con tus amigos en lugar de compartir sus contenidos. Gracias por tu respeto.

Please note_  All printables are copyright @Glòria Fort and are for personal use only. They may not be used (in part or in full) for commercial purposes, or distributed in soft or hard copy. By all means tell your friends – we encourage you to share the link to this page with your friends rather than sharing the file. Thanks for your respect.

3 thoughts on “RUDOLPH _ pop-up christmas card

  1. Retroenllaç: The 2 Seasons- The Mother/Daughter Lifestyle Blog

  2. Retroenllaç: CHEAP CHRISTMAS DECORATIONS! Dollar Store Haul! Christmas Shopping! | Gift Cards

  3. Retroenllaç: DIY Christmas Decorations! Clock In The Room 2017 | Room Decor

Els comentaris estan tancats.